browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sportresor

fotbollVill du se sport när du är ute och reser? Då är det ju enklast att boka resan hos en researrangör som bjuder på en paketresa.

När man skall resa och vill kombinera semestern med att se en spännande match i fotboll, ishockey, motortävling eller kanske friidrott för att nämna några köper man enklast resan av en resebyrå som har biljetter till arrangemangen. Det är egentligen ingen konst att köpa resa, hotell och biljetter själv, men det tar tid och man måste planera noga.

Om man vill resa till Madrid för att se El Classico i fotboll kan man boka sina biljetter direkt på Real Madrids hemsida. Här får du länken till hemsidan. El Classico är matcher som går mellan FC Barcelona och Real Madrid. Vi sportälskare vet att det är det stora lagen i Spaniens liga. Det är fantastiska matcher och det är en otrolig stämning på hemmaarenorna när dessa spelas. Hemmaarenan i Madrid heter Santiago Bernabéu och i Barcelona besöker man Camp Nou när man vill se FC Barcelona spela hemma. Det kan vara lite svårt att bestämma sig för var man skall sitta, men ett tips är att försöka få en biljett på någon av långsidorna. Dessa arenor är mycket stora och om man hamnar högt upp på en kortsida kan det vara lite svårare att se spelet. Boka ett hotell i närheten av arenorna så blir det inte så långa buss- eller taxiresor.

Om du inte vill lägga energi på att boka din fotbollsresa själv har vi ett annat bra tips. Kika in här: http://www.gosporttravel.com/fotbollsresor. GO Sport har under lång tid arrangerat resor till sportevenemang i världen och de har stor erfarenhet. Man får också mycket bra support om man behöver ställa frågor. Man kan få tips om var på arenan man helst skall köpa biljett. Man får också bra förslag på vilket hotell man skall boka sitt rum på.