browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Prylar att ha med sig på resan

Posted by on

Det finns mycket man kan dra med sig när man ute och reser. Det gäller ju bara att tänka på hur mycket man faktiskt tar med sig och göra en bedömning på vad man verkligen behöver och vad man kan klara sig utan. Här kommer förslag på några prylar som kan vara bra att ha med sig.

Extra laddare

Även om det enda man har med sig som behöver laddas är mobilen kommer man verkligen inte vilja att hamna i situationen av att inte kunna ladda den. Av denna anledning är det smart att skaffa ytterligare en laddare utifall att originalet helt plötsligt går sönder eller tappas bort. Se dock till att den verkligen är anpassad modellen innan köpet.

Sköna hörlurar

Under långa flygturer kan det vara lägligt att ta en tupplur eller till och med försöka få en hel natts sömn. Då kan det också vara behövligt att stänga ute alla andra ljud. Men har man någonsin försökt somna med ett par vanliga hörlurar vet man nog hur obekvämt det kan bli i längden. Det finns dock bättre alternativ, som ett som är inbyggda i ett pannband.

Flaska som renar vatten

För alla som ska ut och vandra i vildmarken eller liknande måste man vara förberedd på att man inte alltid har tillgång till vatten man vet är säkert att dricka. Men genom att ta med sig en sak som kan rena vattnet åt en behöver man inte oro sig för att få i sig några skadliga bakterier som annars kan ligga och lura i vattnet.

Skjortförvaring

Tar man med sig plagg som lätt kan bli skrynkliga, som exempelvis skjortor, är det svårt att packa dessa på ett bra sätt så man bara kan dra upp dem ur väskan och ta på sig utan att behöva oroa sig över deras tillstånd. Men genom en smart liten förpackning slipper man oroa sig över detta överhuvudtaget.