browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Planer för en solresa under hösten eller vintern

Posted by on

Kanske är du trött på det gråa vädret i Sverige så här års. Då kan det passa bra att göra upp planer för att resa utomlands någon gång under hösten eller vintern. Det är alltid skönt att komma iväg till solen och ladda upp sina batterier.

Speciellt efter att vi alla har genomlevt en pandemi med mer eller mindre hårda lock-downs världen över. Kanske har du bara laddat dina batterier på hemmaplan under de senaste åren och är sugen på nya intryck.

Packa rätt saker

När du nu ska åka iväg på en resa gäller det att tänka till när det kommer till packningen. Se till att du har ordning på pass och eventuell lokal valuta. Oavsett om du reser lätt eller packar hela resväskan full med grejer så är det en sak du inte får missa om du ska resa till solen. Jag pratar såklart om solglasögon!

Solglasögon för alla smaker

Kanske vet du inte ens var du har dina par eller så kanske du är i behov av ett par nya. Köp några nya så är du rustad inför kommande resor. Solglasögon finns i en mängd olika utföranden och kan vara anpassade för olika aktiviteter. Oavsett vad du gillar så kommer du säkert hitta en modell för dig.