browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Konferensresor

Posted by on

Ett bra sätt att lyfta motivationen och och de sociala banden inom ett företag är att bjuda iväg på en konferensresa. Oavsett hur långt man än reser så ger det möjlighet till utbildning, lekar och social samvaro. 

Sverige

Även om det kanske kan kännas lockande med en utlandsresa så skall man inte glömma hur stort och vackert Sverige faktiskt är. Utbudet av konferenshotell i Sverige är väldigt stort från så väl små hotell till stora högkvalitativa kedjor. En kort resa med buss, bil eller flyg kan ge helt ny natur och en helt ny stad att utforska.

Att hålla konferensen inom Sverige är utan tvekan det mest fördelaktiga alternativet tack vare tid och kostnadsbesparingar samt service på Svenska.

Europa

Tack vare Schengensamarbetet så har vi som Svenskar möjlighet att resa fritt mellan de flesta länderna i Europa. Detta gör det förhållandevis enkelt att boka in resa och hotellboende även utanför landets gränser. På så sätt kan man resa till områden med allt från soliga stränder till snötäckta skidbackar utan extra administrativt arbete. Glöm bara inte att kontrollera vilka resurser hotellet har för just möten och konferenser.

Resten av världen

Vill man slå på riktigt stort så kan man genomföra konferensresor utomlands. Detta ställer dock större krav på dig som arrangör. Bortsett från att boka hotell och resa så måste man även vara säker på att alla har visum och pass redo. Om resan dessutom går till ett icke engelskspråkigt land så kan det dessutom bli svårigheter med kommunikationen.