browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

I väntan på flygavgången

Posted by on

Ibland så kanske det inte riktig blev som man tänks sig då man planerade sin flygresa, det kan ha blivit något fel i bokningen eller så krånglar det på flygplatsen så man blir tvungen att invänta sin flygavgång. Det är mycket som kan ställa till det när man bokat en flygresa och det enda man vill som resenär är att komma iväg eller hem.

Sitter man på en större flygplats så finns det alltid saker att göra för att få tiden att gå, och här kommer det några bra tips för dig som sitter fast på en flygplats och vill hitta på något.

  • Är man kund hos SEB och sitter på Arlanda eller Landvetter så kan man besöka Menzies lounge för endast 130 kronor om du visar upp ett bankkort och ditt boarding pass.
  • Det kan finnas gott om restauranger att besöka så ta en lååång lunch eller middag på någon av de restauranger som finns.
  • Uppsök någon HotSpot, alltså en area med fritt WiFi så kan du surfa utan extra kostnader med din mobiltelefon eller surfplatta, det finns ju mycket att uppleva på Internet.
  • Om ni är flera som sitter och väntar så skapa en tävling där det går ut på att leta upp så konstiga souvenirer som möjligt, fungerar bra på både Svenska och utländska flygplatser.
  • Köp ett par pocketböcker på någon av de butiker som säljer böcker eller ladda hem en ljudbok för att lyssna.

Ja, det vara några tips på vad man kan hitta på medans man väntar på att sitt flyg ska gå. Vi hoppas att ni inte får en allt för lång och tråkig väntan på ert flyg och ha en trevlig resa.