browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Att packa rätt

Posted by on

Det är inte alltid lätt att packa när man ska resa bort. Man kan tycka att man alltid ligger på gränsen för övervikt och det gäller att packa rätt så man inte står där vid incheckningen och får betala extra för övervikt på bagaget.

Att skaffa hem en våg som gör att du kan väga dina väskor är en fantastisk fördel. Då slipper du oroar dig allt för mycket och får bra koll på hur mycket dina väskor väger. Planera noga när du ska packa och tänk på vad som du behöver på din strapats. Det är ju onödigt att ta med sig kläder som aldrig kommer att användas. Se även till att packa med extra laddare och reseadaptrar för det land du ska åka till. Kan även vara bra att köpa med sig en PowerBank av något slag som extra batteri om du inte får tillgång till ström på ett tag.

Det finns många sätt att packa en väska och är du en van resenär så kanske du redan kommit på bra tips hur du ska packa mest effektivt. Om inte så finns det flera bra tips online hur du ska gå till väga för att få med så mycket som möjligt till så låg vikt som möjligt. Att rulla ihop sina kläder är ett av tipsen som brukar finnas med. Kolla alltid upp med flygbolaget vilken vikt som gäller på bagaget, det kan skilja mellan olika om än inte mycket.